top of page

Bij wie kom je dan terecht? 

Op het Rijpdom wonen en werken verschillende fantastische werknemers. Ook hebben we hulp van een stel lieve vrijwilligers. Het meest zul je op de boerderij te maken hebben met Marian en Remco Spijkers. Zij wonen op het Rijpdom.

fullsizeoutput_67a4.jpg

Marian heeft een speciale opleiding gedaan om te werken met kinderen en jongeren, ook kinderen en jongeren met beperkingen. Verder is zij kunstenares: ze kan je leren schilderen, pianospelen of zelfs fluiten! Ook helpt ze graag in de moestuin. 

Zorgboerin

Marian Spijkers

fullsizeoutput_67a3.jpg

Remco gaf vroeger volwassenen les op hun werk. Nu houdt hij zich graag bezig met klussen rondom de boerderij. Hij weet veel van gezond eten en is goed in bepaalde vechtsporten!

Zorgboer

Remco Spijkers

DSC_0308.jpg

Vanja is de dochter van Remco en Marian. Vanja studeert in Utrecht maar werkt ook vaak op het Rijpdom. Vanja is net als Marian heel erg creatief. Ze is graag bezig met haar pony, Kelly, en met de rest van de dieren op de boerderij. 

Begeleiding

Vanja Spijkers

Rick.jpeg

Rick is de vriend van Vanja. Als Vanja op de boerderij is dan is de kans groot dat Rick ook in de buurt is. Samen met Vanja gaat Rick graag heel stoer op zee surfen. 

Begeleiding

Rick Brouwer

IMG_4661.jpg

Marieke is bij ons begonnen als stagiaire voor haar HBO-psychologie opleiding. Nu is ze zowel stagiaire als vaste werknemer. Ze heeft haar eigen paardje die in de zomermaanden op het Rijpdom staat. Verder geeft ze graag paardrijles!

Stagiare - Begeleiding

Marieke Hofsink

bottom of page