top of page

Activiteiten
Er is op het Rijpdom altijd genoeg te doen aan activiteiten, zowel bij goed weer als bij slecht weer. Sommige dingen zijn al eerder genoemd, zoals het springen op de trampoline en het werken met de paarden. We hebben een mooie dagbesteding-ruimte waar, vooral bij slecht weer, nog steeds genoeg te doen is. Zo is er een grote kast vol met knutselspullen, hebben we verschillende bordspelen en is er een heuse voetbaltafel aanwezig. 

Er is voor de wat oudere jeugd ook kleine fitnesszaal. Met krachtapoparaten, loopband en een crosstrainer. Onder begeelding kan daar gesport worden. En inde loods hangt een grote bokszak. Remco kan je hier mee leren jezelf te verdedigen en als je een keer niet lekker voelt of te veel energie hebt, kun je je hier even op uit leven.

Er wordt ook regelmatig in de keuken wat lekkers gebakken. Zo maken we rond Sinterklaas (glutenvrije) pepernoten en is hulp met het maken van avondeten altijd welkom. We eten op het Rijpdom bijna altijd vegetarisch. Alleen op dinsdage is er vlees.


Het Rijpdom is dicht bij het strand. We gaan graag soms even uitwaaien en in de zomer is een uitje naar het strand ook fijn om wat verkoeling op te zoeken. Ook met de fiets maken we graag leuke tochtjes naar de duinen of naar het strand. 
We doen erg graag leuke dingen met de paarden.

bottom of page