top of page

Honden en katten

Op het moment woont er één hond bij het Rijpdom, genaamd Mecho. Mecho is 7 jaar en komt uit Bulgarije. Hij is een hele lieve hond die graag, als je lekker rustig bent, lekker met je komt kroelen en knuffelen. Ook kan hij heel erg eigenwijs zijn: als je met hem een stukje gaat lopen en hij vind het wel mooi geweest, dan kan hij zomaar omdraaien en naar huis gaan waggelen! Met wat lekkers, een knuffel of wat lieve woorden maak je hem altijd blij. 

Ook hebben we op het rijpdom één lieve, stoere huistijger genaamd Simba. Simba is altijd over het hele terrein van de boerderij te vinden, is niet bang van grote dieren en gaat graag op avontuur. Naar binnen komt hij vooral om lekker zijn brokjes te eten. Stoere Simba besloot een keer om op avontuur te gaan, waardoor wij een paar weekjes niet wisten waar hij was. Na een poosje kwam hij weer rustig terug naar de boerderij. Sindsdien heeft hij aan één oortje gekke puntjes zitten, die kun je vast wel zien als hij een keer een aai bij je komt halen. 

​Één van onze werknemers neemt haar eigen kater mee wanneer zij naar Het Rijpdom komt. Dat is Lucifer! Lucifer is nog erg jong, maar wel heel erg lief! Hij houdt heel erg van spelen, knuffels en chillen in de woonkamer. 

bottom of page